Dhr. J.A.M. Daniels
Huisarts

Dhr. Daniels is aanwezig op maandag t/m vrijdag en werkt in de praktijk samen met mw. Spaargaren. Hij verricht ook sterilisaties bij de man. 

Telefoonnummer praktijk:
0172-612268

BIG: 19058303801

Mw. C.F. Spaargaren
Huisarts

Mw. Spaargaren is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag en werkt in de praktijk samen met dhr. Daniels.

Telefoonnummer praktijk: 
0172-612268

BIG: 89059399201

Mw. M.T. van Gils
Huisarts

Mw. van Gils is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en werkt in de praktijk samen met een huisarts in dienst.

Telefoonnummer praktijk: 
0172-612113

BIG: 19048143701

Christa

Doktersassistente

Christa is werkzaam als doktersassistente in de praktijk van dhr. Daniels en mw. Spaargaren en is aanwezig op maandag, donderdagochtend en vrijdagochtend. Ze is volledig gediplomeerd en heeft al veel ervaring en kennis opgedaan.

Jolanda

Doktersassistente

Een ervaren doktersassistente en is per 01-01-2009 werkzaam in de praktijk. Zij werkt op Dinsdag Woensdag en Donderdag
Ze doet ook longfunctieonderzoek en sociale visites. Jolanda doet daarnaast ook sociale visites.

Corrieke

Doktersassistente

Corrieke werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken.

Mw. Ypelaar-de Wit

Praktijkondersteuner

Mw. IJpelaar-de Wit is reeds lang werkzaam in de praktijk van dhr. Daniels en mw. Spaargaren en heeft zich ontwikkeld van doktersassistente tot praktijkondersteuner. Zij is daarmee een bron van kennis en kundigheid. Ze werkt op maandag en donderdag en dan vooral in de zorg aan diabetes en andere chronische patiënten.

Mw. de Gunst

Praktijkverpleegkundige

Mw. de Gunst werkt als praktijkverpleegkundige in de praktijk van dhr. Daniels en mw. Spaargaren en in de praktijk van mw. van Gils.
Samen met de praktijkondersteuner mw. IJpelaar zorgt zij voor de begeleiding van de mensen met Diabetes, Copd, Hypertensie, Hypercholesterolaemie, Dementie of anderen met een chronische zorgbehoefte.

Dhr. Kastelein

POH GGZ

Dhr. Kastelein, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV), is werkzaam op verschillende dagen in de praktijk en ziet patiënten uit beide praktijken.

Marianne

Doktersassistente

Marianne werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren..

Mariette

Doktersassistente

Mariette werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren.

Danielle

Doktersassistente

Danielle werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren.

Tineke

Doktersassistente

Tineke werkt parttime als doktersassistente in de praktijk.  Ze is een volledig gediplomeerd doktersassistente en werkt voor beide praktijken. Ze doet ook spreekuren.

Patty

Doktersassistente

Patty werkt parttime als doktersassistente in beide praktijken. Ze is gediplomeerd doktersassistente en heeft al veel kennis en ervaring opgedaan, mede door haar ervaring uit het ziekenhuis.

Jacqueline

Doktersassistente

Jacqueline werkt parttime als volledig gediplomeerd doktersassistente voor zowel de praktijk van dokter Daniels en Spaargaren als de praktijk van dokter Van Gils.

 

Ellen

Doktersassistente

Ellen werkt parttime als volledig gediplomeerd doktersassistente voor beide praktijken. Zij doet ook zelfstandig spreekuren. 

May Britt

Doktersassistente

May Britt werkt als volledig gediplomeerd doktersassistente voor beide praktijken, zij is er 4 dagen per week.

Mw. Matse

POH GGZ

Mw. Matse houdt zich binnen de praktijk bezig met de geestelijke gezondheidszorg. Ze behandelt en begeleidt patiënten met psychische klachten.