• Ma- Vr 08:00 -17:00 | Willem de Zwijgerstraat 9 | Bodegraven

Spreekuur, visite en e-consult.

Spreekuur
Elke ochtend is er een spreekuur vanaf 8.00 en 's middags vanaf 14.00 uur. Voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken.
Huisartsen Daniels en Spaargaren hebben ook op dinsdag, woensdag en vrijdag spreekuur van 7 uur tot 8 uur.
Huisarts van Gils heeft op dinsdag- en vrijdagochtend ook spreekuur vanaf 7 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u iedere werkdag de praktijk bellen (bij voorkeur tussen 8.00 en 11.00 uur). Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kan er rekening mee gehouden worden in onze agenda.

U kunt gebruik maken van MijnGezondheid.Net, waarvoor uw een DIGID nodig heeft. Let u erop dat u uw eigen huisarts kiest (dus NIET " geen voorkeur" ) Deze mogelijkheden zijn bedoeld voor gewone afspraken. U kunt online geen afspraken maken voor bijvoorbeeld chirurgische ingrepen, uitstrijkjes of een andere specifieke behandeling.

E-consult

Voor eenvoudige vragen die niet met spoed beantwoord hoeven worden en die ook geen lichamelijk onderzoek behoeven, kunt u mailen naar een E-consult aanvragen via deze link door gebruik te maken van MijnGezondheid.Net. Dit is een met DigiD beveiligde website en dus een betrouwbare manier om contact te leggen met onze praktijk. Let u erop dat u uw eigen huisarts kiest (dus NIET " geen voorkeur" ) Uw vraag wordt in principe binnen 2 werkdagen beantwoord.

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Om een visite aan te vragen, graag bellen voor 10.30 uur. De doktersassistente zal u vragen naar de reden van het huisbezoek. Met name om de spoedeisendheid van het bezoek te bepalen. Op basis van deze gegevens bepaalt de dokter of hij/zij 's morgens dan wel 's middags langs komt.

Sterilisatie man

U kunt bij dokter Daniels een vasectomie laten verrichten. Hiervoor dient u wel eerst voor een intake op het spreekuur te komen. Maakt u via de assistente van dokter Daniels een afspraak (0172-612268). 

Image

Praktijk locaties:

Praktijk Daniels & Spaargaren
Praktijk van Gils
Praktijk Willem de Zwijger

Openingstijden

van 8.00-17.00 uur

Bereikbaarheid

Praktijk Daniels & Spaargaren:
0172-612268

Praktijk van Gils:
0172-612113

Huisartspraktijk Willem de Zwijger:
0172-787565

© 2023 Medisch Centrum Bodegraven - Design by Create2Deliver.nl