• Ma- Vr 08:00 -17:00 | Willem de Zwijgerstraat 9 | Bodegraven

Inschrijven / uitschrijven.

Goed nieuws!! 

3e Praktijk in het MCB: Huisartsenpraktijk Willem De Zwijger

Per 1 januari 2024 is een 3e praktijk binnen het MCB geopend. Wij zijn dus per 1 januari open voor nieuwe patiënten die nog een huisarts in Bodegraven zoeken. Patiënten die nog een huisarts zoeken binnen het dorp kunnen zich aanmelden door het inschrijfformulier op deze site in te vullen.

Huisartsenpraktijk Daniels en Spaargaren en huisartspraktijk Van Gils zijn gesloten voor nieuwe patiënten. 

De nieuwe praktijk is een groei-praktijk waarvoor we geleidelijk vaste huisartsen zullen gaan inzetten. Voor alsnog zullen huisartsen Denise Vink en Marline van Gemeren deze praktijk vast bemannen". Het kan echter zijn dat u bij consulten die niet kunnen wachten op het spreekuur van de andere huisartsen in het pand gezien wordt.

Mocht u in verband met verhuizen naar een andere huisarts over willen gaan, willen wij u vragen het bijgaand uitschrijfformulier te downloaden, in te vullen en bij ons af te geven. Vergeet daarbij niet de handtekeningen te plaatsen!

Personen vanaf 16 jaar geven zelf toestemming door te tekenen.Voor kinderen tot 12 jaar geven de ouders/voogd toestemming door beiden te tekenen. Voor kinderen van 12 tot 16 jaar geldt, dat de ouders/voogd en het kind, alle drie moeten tekenen.
Image

Praktijk locaties:

Praktijk Daniels & Spaargaren
Praktijk van Gils
Praktijk Willem de Zwijger

Openingstijden

van 8.00-17.00 uur

Bereikbaarheid

Praktijk Daniels & Spaargaren:
0172-612268

Praktijk van Gils:
0172-612113

Huisartspraktijk Willem de Zwijger:
0172-787565

© 2023 Medisch Centrum Bodegraven - Design by Create2Deliver.nl